Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vishvordan.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Om vishvordan - kommunikation og video i én effektfuld pakke!

Om vishvordan

Vishvordan laver video-kommunikation, der rammer plet i målgruppens behov, og får den til at handle!

Mit speciale er video-vejledninger og instruktions-videoer, hvor en instruktør viser, hvordan forbrugeren skal samle eller bruge et produkt. På samme måde gør jeg din virksomheds processer og procedurer forståelige for medarbejderne ved at vise dem hvordan på video, i stedet for at de skal afkode skrevne brugsanvisninger.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig ind i video-tidsalderen – dine kunder vil helt sikkert elske dig for det!

 

Søren Askjær Midtgaard - partner i vishvordan

Søren Askjær Midtgaard

En “kommunikationsfætter” der elsker krøllede hjerner, sport, sin kone og to børn, kvikke kommentarer, øjeblikshumor, vovemod og seriøsitet i jobbet.

Søren er idemand ind til benene, og har i sine år som kommunikationsrådgiver blandt andet i Vestas søgt at finde løsninger, der byder på overraskelser eller nye facetter af tingenes tilstand. Med ét formål: at finde den løsning, der giver mest værdi for målgruppen.

 

Hvad er dit yndlingscitat:

“Der findes altid en bedre løsning på et problem – det handler bare om at finde den.”

Hvem inspirer dig?

“Mennesker der har ja-hatten på og tør dumme sig i jagten på at gøre noget anderledes for at rykke folk. Og skal jeg nævne en bestemt person, må det være Virgins chef, Richard Branson. Han har evnen til at spotte passionerede mennesker med noget på hjerte. Som Richard Branson siger, handler det først om personlighed, dernæst kan man altid give folk den rette uddannelse”.

Lad mig høre lidt om dig og dine udfordringer

Jeg er interesseret i dig og din verden. Så lad mig høre hvad jeg kan hjælpe dig med … Du kan fange mig på telefon 4164 3705.